De ultieme gids naar laser ontharing

Ongewenste haargroei was in de Egyptische Oudheid alang ons geval. Hiërogliefen laten ons zien dat de dames juiste hof met de farao’s gemakkelijk, haarloos en opgeruimd moesten bestaan.

De sterkte betreffende de diode laser wordt geabsorbeerd via het melanine (pigment) in dit hoofdhaar met zodra resultaat een verhoging over een temperatuur in de haarfollikel. Via die warmte absorbeert dit haar meer lichtwegend waardoor de temperatuur in de follikel stijgt tot 74 graden.

Met elektrolyse geraken je lichaamshaartjes aangepakt via geneesmiddel betreffende elektriciteit. Mits je specifieke haartjes wilt verwijderen, dan is er ons exclusief elektrolyse pincet op een markt. Met dit elektrolyse ontharingspincet pak je het haartje dat jouw wilt verminderen beet.

Uw zorgverzekeraar kunt u dan ook exact vertellen op welke vergoeding u dan ook recht bezit. Laserontharing kan middels uw aanvullende zorgverzekering volledig ofwel gedeeltelijk vergoed geraken.

Sommige medicijnen mogen een licht-overgevoeligheid melden en een combinatie met het laserbehandeling betreffende deze medicijnen, mag blaren en littekens geven.

Deze kleurverandering is doorgaans tijdelijk. Wanneer u dan ook last heeft betreffende huidaandoeningen, bijvoorbeeld eczeem ofwel een koortslip, kan de treatment beter op een ander tijdstip gepland worden.

Een werking betreffende ontharen betreffende laser kan zijn indien volgt. Een via de laser uitgezonden zuivere en sterke lichtstraal (800 nm golflengte) is omgezet in warmte en door het pigment in het haar naar dit haarzakje geleid.

IPL en laserontharing lijken erg op mekaar doch er bestaan hetgeen kleine verschillen. Laser ontharing kan zijn namelijk bijna permanent, terwijl IPL wegens langdurige ontharing is, maar ook niet permanent. Bekijk hier wegens wat meer afwijkingen.

Er kan zijn verder veel belangstelling tot ons meer informatie gladde, haarvrije huid op de oksels, liezen en schaamstreek. Bezit u dan ook hinder aangaande ingegroeide hoofdharen en ontstekingen? Vervolgens is definitief ontharen in veel gevallen voordeligste oplossing.

Een behandelperiode varieert aangaande enkele maanden tot jaren, afhankelijk over een grootte van dit oppervlak.

Permanent ontharen mag een lastige en pijnlijke expertise bestaan. Het Ellipsesysteem is ons supersnelle en effectieve methode teneinde pijnvrij over ongewenst haar af te komen. Met veilig, merkbaar gemakkelijk uit ons flitslamp mag ongewenst hoofdhaar overal op dit lijf geraken verwijderd.

Hierbij gaat om haren in het gezicht, elders op het lijf en onder andere op huidtransplantaten. Een expert laat ons minuscuul naaldje in dit haarzakje glijden teneinde het elektrisch te vernietigen. Na elke treatment worden de hoofdharen zwakker en dunner waarna ze uiteindelijk verdwijnen.

De Lightsheer DUET is de "Goudkleurige Standaard'' op dit gebied van laser ontharen en een Soprano Accord heeft indien bijkomend goedkoop dat wij de donkere huidtype & zongebruinde huid eerder en effectiever kunnen veven.

* Voor alle behandelingen op die site geldt het gevolgen en ervaringen per cliënt kunnen afwijkingen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De ultieme gids naar laser ontharing”

Leave a Reply

Gravatar